Jessica Price

Mijn naam is Jessica Price en ik ben geboren in Terneuzen. Allebei mijn ouders komen uit Engeland en ook ik heb de Britse nationaliteit. Toen ik 15 was ben ik begonnen met werken bij een horecabedrijf. Ik kwam er al snel achter dat ik een heel sociaal persoon was en bedacht me dat mijn toekomst wel eens zou kunnen liggen in het helpen en blij maken van klanten.

Ik wilde graag het kappersvak in en ik werd aangenomen bij een salon. In 2005 ben ik geslaagd voor het diploma allround hairstyliste van de kappersopleiding KOC-Goes.

Behalve met al mijn inzet en enthousiasme zo goed mogelijk het kappersvak uitoefenen bij de kapsalon, ben ik met wedstrijden mee gaan doen om mezelf nog beter te ontwikkelen. Ik vind het heel belangrijk om geïnspireerd en gepassioneerd te zijn en te blijven. Steeds weer groeien in mijn vak!

Wat een klant ook wil, ik zoek een weg om het mogelijk te maken. Wanneer het me niet meteen lukt, blijf ik trainen tot het resultaat goed is. Ik wil alles kunnen bieden. Vanzelfsprekend ben ik continue bezig met vernieuwingen en trends. Enthousiaste klanten zijn het fijnste wat er is voor mij want zij zijn het bewijs van mijn professionaliteit en vakmanschap. Ik krijg er veel energie van en zal er zoals gezegd alles aan doen om klanten tevreden te maken.