Wella Professional Trendvision Wedstrijd

Competitie: Wella Professional Trendvision Wedstrijd
Locatie: Nederland
Jaar: 2010
Plaats: 1e van Nederland

In 2010 deed ik mee aan de prestigieuze Wella Professional Trendvision Wedstrijd. De opdracht was om jouw visie van trends op haar te creëeren met o.a de coupe, kleur en styling. Met vreugde vertellen dat ik toen de 1ste prijs heb gewonnen van het Nederlandse kampioenschap. Als winnaar mocht ik meedoen met internationale Wella Trendvision Competitie in Parijs om daar te strijden voor de wereldtitel waar ik in de top 10 ben geëindigd.

Ik heb toen vele kunstwerken en creaties van zeer hoog niveau gezien en werd hierdoor zowel geïnspireerd als geprikkeld. Ik besefte me dat er nog veel meer te doen was met haar, als ik mijn ogen nog beter de kost zou geven èn het vervolgens ook daadwerkelijk uit zou gaan voeren. Het was voor mij de bevestiging dat niet stilstaan maar blijven ontwikkelen en presteren de manier is om het meeste uit mijn vak te halen.