BY JESSICA PRICE / IEDEREEN IS WELKOM

About Infinity

Hairstudio Infinity is een unisex salon met een team van toegewijde kleurtechnici, professionele stylisten die bekend zijn met de laatste trends. Het aanbieden van een hoge standaard van behandelingen en diensten, die zich richten op de individuele behoeften en eisen van de klant. Studio Infinity is gelegen in het hart van de stad waardoor de salon kan bouwen op een trouwe klantenkring die keer op keer terugkomt om behandeld te worden door de deskundige kappers, in de bekroonde salon van Terneuzen.


Maak een afspraak: +31 (0)115 690969

Met deze tips kom jij het seizoen door!

Vragen?

Vragen over behandelingen of prijzen?

Heb je vragen over de kosten van je behandeling? Kom dan gerust langs of neem telefonisch contact met ons op. Op deze manier kunnen wij jouw vraag zo concreet en persoonlijk mogelijk beantwoorden. Voor prijsopgaves van kleurspecials zoals Balayage, Grey, en Ombre’s adviseren we je langs te komen in onze salon.

Deze prijzen worden namelijk berekend op basis van jouw haarlengte, haardikte, haarkwaliteit en de benodigde behandelingstijd. Onze stylisten kunnen op deze manier met je meedenken en een exacte prijs afgeven voor de kleurbehandeling die je voor ogen hebt.

Vragen over behandelingen of prijzen?
Alles draait om jou en jouw haar!

The dream
team

 • Jessica Price
  Jessica Price - Director & Topstylist
 • Amber
  Amber - Stylist
 • Desire
  Desire - Topstylist
 • Angela
  Angela - Color Artist